3. aug. 2010

Bambi er drægtig


Kennel Di Ala D'Oro har igennem lang tid fuldt en han hund i Italien. De har set ham, som hvalp, unghund og nu, som en flot færdigudviklet. De har set ham i træning og på markprøve. De har haft den helt perfekte mulighed for at bedømme ham i forbindelse med mulig brug i avlen.
Det har derfor været med stor glæde, at Kennel Di Ala D'Oro valgte Bambi(Bambaia Di Ala D'Oro) i kombination med ham.

Dette betød, at min far og jeg kørte til Italien mandag i uge 27 for parring med Bambi og var hjemme igen torsdag. Det var derfor også med stor spænding, at vi fik scannet Bambi.
Men efter 2 vellykkede parringer i 35 graders varme er det nu med stor fornøjelse, at vi kan bekræfte drægtigheden.

Det var en fornøjelse at møde op i Italien og se, hvordan en Italiener prisværdiger racen. Træneren havde en væg fyldt med billeder af arbejdene hunde i jagt og markprøver. En anden væg var fyldt op med præmier fra markprøver og enkelte udstillinger. Et forhold vi i Kennel BiancoRosso netop søger og værdsætter for racen.

Det er også en fornøjelse og læse hanhundens resultatbog. En pæn og flot resultat side fra udstillinger, men en mindst lige så flot side med resultater fra markprøver.

Så alt, hvad Kennel Di Ala D'Oro havde fortalt os om herren var helt og særdeles sandt.

Det er derfor med ekstra stor glæde, at vi nu indfører en helt ny kombination til Danmark og Skandinavien.

En kombination der i både han og tæve har sat pris og bevis for de gode brugsegenskaber der netop skal være i en stående jagthund.



2 kommentarer

Ulla sagde ...

Grattis till Bambi och er, det ska bli roligt att följa.

Jenny sagde ...

Nu går vi i väntans tider och hoppas på många tikvalpar :) Härligt och spännande!
Kram